Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpaj

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God paj för glutenintoleranta

Ingredienser

Instruktioner

Skiva matfettet och lägg det med mjöl och socker i en bunke. Nyp ihop blandningen med fingertopparna, slå på vattnet och arbeta sedan snabbt ihop degen. Lägg den i kylen i minst 1 timme. Tryck ut degen i en rund pajform, ca 22 cm. Grädda pajskalet i 200 grader i 15 min. Rör ihop ingredienserna till fyllningen och häll den i formen. Garnera ev. med tunna citron skivor och grädda i ytterligare 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.