Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Claras Pannkakssylt

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har ej provat, men verkar lätt som en plätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och blanda bären. Häll dem i en kastrull tillsammans med syltsockret och limesaften. Hetta upp långsamt. Koka på svag värme ca 15 minuter utan lock, skaka kastrullen då och då. Sylten är färdig när bären sjunker till botten. Dra kastrullen från värmen och skumma av. Låt sylten vila 15 minuter, rör försiktigt någon gång under tiden.
  2. Häll upp i rena varma burkar och sätt på lock. Förvara sylten i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.