Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coconut cupcake med raspberry frosting

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Riktiga konstverk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cupcakessmeten: Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
  2. Vispa smör och 4,5dl socker i en assistent. Om du använder kitchenaid använder du den platta/flata blandaren/vispen. Vispa tills blandningen blir mjuk och vit, tar ca 3-4minuter.
  3. Sänk hastigheten på kitchenaid. Blanda i de torra ingredienserna och kokosmjölken, det är viktigt att blanda i lite i taget. Martha gör så att hon på bunkens ena sida har i lite av de torra ingredienserna, sedan häller hon i lite kokosmjölk på bunkens andra sida, därefter häller hon i det som återstår av de torra ingredienserna och fortsätter blandandet tills allt precis har blandats.
  4. I en annan bunke vispas äggvitorna med 0,5 dl socker. Vispa i ca 4 min.
  5. Skeda ned äggvitan i cupcakesmeten. Rör, vispa inte. Rör i kokoset.
  6. Fördela i formarna.
  7. Ugn i 15-20 minuter.
  8. Frosting: Puréa hallonen med en stavmixer eller med elvispen. Tillsätt florsocker och vispa ett par minuter. Tillsätt hallonen.
  9. Smaka av och tillsätt mer hallon eller florsocker om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Chennifer 12 december 2008

    Jag älskar hallon! och cocktailbär! och kokos! vilken grym kombination! det ska jag pröva!

  • matildar_84 9 juni 2011

    Fantastiskt goda muffins! Supergott att lägga i några hallon i smeten, eller en dumlekola.... :) Mmmm!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.