Cupcakessmeten:
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
Vispa smör och 4,5dl socker i en assistent. Om du använder kitchenaid använder du den platta/flata blandaren/vispen. Vispa tills blandningen blir mjuk och vit, tar ca 3-4minuter.
Sänk hastigheten på kitchenaid. Blanda i de torra ingredienserna och kokosmjölken, det är viktigt att blanda i lite i taget. Martha gör så att hon på bunkens ena sida har i lite av de torra ingredienserna, sedan häller hon i lite kokosmjölk på bunkens andra sida, därefter häller hon i det som återstår av de torra ingredienserna och fortsätter blandandet tills allt precis har blandats.
I en annan bunke vispas äggvitorna med 0,5 dl socker. Vispa i ca 4 min.
Skeda ned äggvitan i cupcakesmeten. Rör, vispa inte. Rör i kokoset.
Fördela i formarna.
Ugn i 15-20 minuter.
Frosting:
Puréa hallonen med en stavmixer eller med elvispen. Tillsätt florsocker och vispa ett par minuter. Tillsätt hallonen.
Smaka av och tillsätt mer hallon eller florsocker om det behövs.
Jag älskar hallon! och cocktailbär! och kokos! vilken grym kombination! det ska jag pröva!
Fantastiskt goda muffins! Supergott att lägga i några hallon i smeten, eller en dumlekola.... :) Mmmm!