Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostini med tapenade

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En riktigt läcker förrätt som snabbt försvinner, passar bra att bjuda gäster på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Crostini: Skär bröden i ca 1 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt. Pensla ovansidan med olja blandad med vitlök. Strö parmesanosten över brödet. Rosta högst upp i ugnen 3-5 minuter. Låt dem svalna.
  2. Tapenade: Blanda och mixa alla ingredienserna. Salta och peppra. Lägg en klick tapenade på varje bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.