Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostinis med chilichoklad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott som tilltugg till champagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva baguetten i tunna skivor och pensla dem med smält smör och olja, salta försiktigt med flingsalt.
  3. Rosta dem gyllene i ugnen och låt dem svalna.
  4. Finhacka chokladen i en hushållsmixer.
  5. Koka upp grädde, honung.
  6. Häll grädden över chokladen under mixning, tillsätt smöret och chili och mixa precis så att det går ihop.
  7. Lägg en klick chokladtryffel på varje brödskiva, ringla över lite extra olivolja och toppa med flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.