Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande gurka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Intressant och god grönrätt eller som spännande tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs curryn med margarinet i en gryta och lägg i lök och gurka.
  2. Tillsätt vitlök, vatten, soja och grädde. Krydda och småkoka 10 -15 min tills gurkan eller squash känns genomkokt.
  3. Slå rätten het över nykokt ris eller servera röran som tillbehör till t.ex. grillbuffén...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.