Instruktioner
1. Sätt ugnen på 225°.
2. Blanda alla torra ingredienser till degen i en skål. Finfördela fettet med fingertopparna till en grynig massa. Häll på mjölken och arbeta snabbt samman till en deg.
3. Baka ut degen till en rektangel, ca 25 * 30 cm, och lägg den på bakplåtspapper på en plåt.
4. Grädda degen ca 5 min. (Obs! brödet blir lätt för torrt om det gräddas för länge).
5. Bryn köttfärsen i matfettet. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om. Låt sjuda på svag värme ca 10 min eller tills vätskan kokat in.
6. Bred ut köttfyllningen på degplattan. Fördela Chili, tomater, paprika och lök över fyllningen.
7. Blanda Cheese Salsa och Créme Fraiche.
8. Bred över gratängsåsen
9. Gratinera i ugn, 250°, 5-10 min.
10. Servera med Old El Paso Picante Salsa eller Thick’n Chunky Salsa och en
grönsallad.