Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Deep Dish Taco

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som går hem bland ungdomarna.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225°. 2. Blanda alla torra ingredienser till degen i en skål. Finfördela fettet med fingertopparna till en grynig massa. Häll på mjölken och arbeta snabbt samman till en deg. 3. Baka ut degen till en rektangel, ca 25 * 30 cm, och lägg den på bakplåtspapper på en plåt. 4. Grädda degen ca 5 min. (Obs! brödet blir lätt för torrt om det gräddas för länge). 5. Bryn köttfärsen i matfettet. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om. Låt sjuda på svag värme ca 10 min eller tills vätskan kokat in. 6. Bred ut köttfyllningen på degplattan. Fördela Chili, tomater, paprika och lök över fyllningen. 7. Blanda Cheese Salsa och Créme Fraiche. 8. Bred över gratängsåsen 9. Gratinera i ugn, 250°, 5-10 min. 10. Servera med Old El Paso Picante Salsa eller Thick’n Chunky Salsa och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.