Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkött med lime

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott recept på dillkött som mina barn älskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Koka upp saltat vatten, så att köttet täcks, lägg i vitpeppar och koka tills köttet är mört. Blanda mjölk och vetemjöl och rör ner. Sjud 5 min. Smaka av med vinäger, dill, limeskal, salt och peppar.
  2. Servera med kokt potatis och kokta morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.