Krispiga "dilliga" tortillasnibbar med sötma från löken och sälta från sardellerna.
452 kalorier per portion.
Instruktioner
- Skala gurkan och skär den i mindre bitar.
Skala och strimla rödlöken. Plocka hälften av dillen.
Blanda allt och pressa över citronjuice. Tillsätt 3 krm salt.
- Skala och strimla löken, fräs den glansig i vattnet ca 3 minuter.
Hacka sardellfiléerna.
Bred tomatpurè på tortillabröden. Fördela lök, sardeller och ost på fyra av bröden. Lägg de andra bröden ovanpå.
- Plocka andra hälften av dillen. Stek bröden på varje sida i olja, dill, peppar och ½ tsk flingsalt tills de blir riktigt frasiga.
- Servera bröden rykande varma eller ljumma med gurksalladen.
Publicerat den
8 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar