Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Djävulskotletter med saffransgrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Heta kotletter. 399 kcal per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kotletter, chili, vitlök, olivolja, salvia och citronskal i en plastpåse. Marinera köttet i 4 timmar. Stek det i en stekpanna, 3-4 minuter per sida. Salta och peppra.
  2. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Fräs alla grönsaker i olja i en stekpanna. De ska bli mjuka och få lite färg. Strö över saffran, salt och peppar.
  3. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.