Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God till fläskfilé, lätt att fördubbla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vinäger, lök, dragon och 3/4 dl vatten, koka sakta tills vattnet avdunstat och löken blivit mjuk.
  2. Tillsätt 2½ dl vatten och buljongtärning och låt koka upp.
  3. Rör ihop mjöl och ½ dl vatten till en redning, häll i kastrullen och låt koka ett par minuter.
  4. Rör ner resten. Smaka av med salt och peppar. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tottoj 18 februari 2010

    Supergod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.