Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelchokladkaka med myntagrädde

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Den här mumsiga chokladkakan serveras med fräsch myntagrädde. Ur Allers nr 22/12.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret och blanda med socker, ägg, salt, vaniljsocker och kakao. Blanda mjöl och bakpulver och rör ned. Bred ut smeten i bakpappersklädd långpanna, ca 40x30 cm.
  3. Hacka chokladen och fördela den jämnt över kakan. Grädda 20-25 minuter. Den ska vara lite kladdig. Låt svalna och skär i rutor.
  4. Vispa grädden. Spara några myntablad till garnering och hacka resten. Blanda vispgrädden och myntahacket och servera till chokladrutorna. Garnera med myntabladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.