Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumplings

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har fått detta av en kinesisk vän en gång. Så underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda fläskfärsen ingefäran, vit och gul lök, soyasås, sesamolja, ägg och kinakålen i en bunke. Blanda ordentligt.
  2. Placera en tesked av blandningen på varje wontonblad. Fukta kanterna med vatten och vik sedan över, rulla in kanterna en aning för att hålla fyllningen på plats. Ångkoka sedan dumplingsen ungefär 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.