Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elak Gubbe

 
Skriv ut

Mer känd som kladdkaka - men inte i vår familj! För en extra lyxig variant, tillsätt hackad mörk choklad med hög kakaohalt innan gräddning. Servera +/- grädde, glass, eller vad man nu kan tänkas vilja ha!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Blanda de torra ingredienserna och sikta ned i ägg-sockersmeten. Tillsätt smöret. Blanda. Använd en form med löstagbar botten och klä gärna botten med bakplåtspapper. Smörj och bröa formen väl. Grädda på 175 grader ca 35 minuter - mindre om man vill ha mer kladd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.