Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas pasta med skogssvampsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta recept hittade jag på http://www.tillvaron.se/emma/. Det ser nästan för gott ut!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka lök och vitlök. Skär svampen i bitar. Fräs den gula löken med svampen i smör i en stekpanna tills all vätska kokat in. Tillsätt vitlök och vin. Låt vinet koka in. Häll på grädden. Smaksätt med salt och peppar, jag hade även lite soja och lite kantarellfond. Koka på svag värme ca 5 min. Tillsätt persilja. Blanda såsen med pastan, men spara lite sås att ha extra på tallriken. Servera med tex pepparbiff eller bacon och riven eller hyvlad parmesan på toppen. Eller utan kött för vegetarisk variant.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.