Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espressopannacotta med kryddmarinerad ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt enligt bruksanvisningen på förpackningen. Koka upp grädde och Nescafé.
  2. Dra från värmen och häll i gelatinet, mjölk och Canderel. Sila blandningen och häll i portionsformar. Låt stelna i kylskåt minst 1 timme.
  3. Skär ananasen i bitar och lägg i en skål. Koka upp vatten, saffran, kardemumma, kanelstänger och stjärnanis. Låt koka i 5 minuter. Dra från värmen och häll i Canderel. Häll lagen över ananasen och låt den marineras i minst 15 minuter.
  4. Stjälp upp pannacottan när den stelnat och servera ananasen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.