Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostfylld lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax fylld med färskost med pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna potatisen. Lägg i en form och blanda med olja. Stek i 225 grader, 10 minuter.
  2. Tärna squash och paprika. Stek tillsammans med potatisen i 5 minuter.
  3. Dela laxen i portionsbitar. Skär ett snitt mitt i varje laxbit. Rör ihop färskost med hackad gräslök och fördela i laxen. Spara eventuellt lite och garnera laxen med.
  4. Lägg laxbitarna ovanpå grönsakerna och häll på vinet. Tillaga i ytterligare 7 minuter tills laxen är klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.