Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostkaka med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

215 kalorier per portion En lite matigare efterrätt som passar bra att servera efter tex. soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Låt ananasen rinna av väl. Vispa äggen med sötningsmedel. Blanda i citronskal., citronsaft och keso. Häll smeten i en ugnssäker form.
  3. Grädda i ugnen tills kakan stelnat och börjar få färg, ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.