Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker paj som kan serveras både varm och kall, gärna med en sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Arbeta samman pajdegen och tryck ut den i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ställ den kallt 30 minuter.
  3. Strimla morötterna och paprikan. Skiva salladslöken.
  4. Bryn färsen i lite matfett, salta, peppra och ta ut pannan. Fräs grönsakerna mjuka.
  5. Vispa samman ägg och grädde. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar.
  6. Lägg färsen i botten av pajskalet och strö grönsakerna över. Häll på äggstanningen och grädda 35 - 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.