Åt det här hos svärmor och tyckte den var så god.
Instruktioner
- Lägg korven i en kastrull med peppar korn och lager bladen.
Slå på vattnet så det knappt täcker korven och salta lite.
Sjud korven i 15 min
- Såsen:
Smält margarinet i en kastrull, vispa ner vetemjölet tillsätt mjölk och morotspad.
Krydda med salt, peppar och muskot.
Koka ihop såsen i 5 min.
Rör ner äggulan, riven ost och persiljan.
- Ta upp korven och skär i skivor lägg dom i en smord ugnsform.
Lägg morötterna runt om och häll såsen över.
- Gratinera i 5 min på 200-225 C
- Servera: Kokt potatis och en god sallad till.
Publicerat den
14 december 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jätte gott. Gammal hederlig husmans kost.