Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors sås till kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Perfekt sommar och semestermat! Denna sås gjorde min farmor när pappa var lien, sen gjorde mamma den när jag var liten, och nu gör jag den till mina barn. Eftersom min farmor är av gamla generationen, så är den inte speciellt smal. Men för mig är detta bland den mest optimala saommarmaten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Blanda i majonnäsen och den krossade ananasen.
  2. Servera med skivad kassler, kokt färskpotatis och ev. en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.