Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festkotlett i mustig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite lök, dragon och lätt kryddade krossade tomater förvandlar snabbt fläskkotletterna till en riktig festmåltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i tunna strimlor. Värm oljan på medelvärme i en stor stekpanna.
  2. Lägg i fläskkotletterna och löken i pannan. Bryn kotletterna 6-8 minuter på båda sidor. Rör om i löken medan kotletterna bryns.
  3. Krydda kotletterna med salt och peppar. Tillsätt tomater och dragon till stekpannan.
  4. Låt sedan kotletterna sjuda 4-6 minuter tills de är färdiga och inte längre rosa inuti. Kontrollera att de är klara genom att skära ett snitt i en av kotletterna. Servera genast, t ex med vitlöksbröd, sallad och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.