Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festrulle

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Petitchou-pannkaka med skaldjursfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet, grädden och matfettet. Tillsätt mjölet och rör tills smeten släpper kastrullens botten. Låt smeten svalna något. Tillsätt sedan äggen, ett itaget. Rör kraftigt mellan varje ägg. Bred ut smeten på ett smort bakplåtspapper i en långpanna 30x40 cm. Grädda i nedredelen av ugnen i 200 º ca 20 minuter. Låt svalna innan fyllningen breds på.
  2. Fyllningen: Vispa grädden till hårt skum. Smaksätt den med pepparrot och dill. Blanda i krabba, räkor och laxen i småbitar. Smaksätt om det behövs med salt och peppar. Rulla i hop den som en rulltårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.