Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostgratinerad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kombinationen rosmarin, fårost och tapenade som smaksättning till laxen gör den till en festrätt i vardagen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. sätt in potatisen i ugnen och stek den ca 15 min.
  2. Lägg fisken på ett ugnsäkert fat. salta. Lägg bitar av osten ovanpå fisken. Strö över rosmarin. Sätt in fisken mitt i ugnen ca 10 min.
  3. Servera fisken med potatisklyftor, tapenade och sallad med tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.