Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettfria chokladmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vispa socker och ägg. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljpulver och cacao. Häll ner i äggsmeten och rör. Sedan ska det vara 1 dl kallt vatten. Häll i 12 muffins formar och in i ugn på 175 grader i cirka 15 minuter. Det är gott med en klick sylt i eller hackad choklad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • twilightzero 20 februari 2013

    God smak och bra konsistens, gjorde halvsats och oj vad mycket smet det blev! Skulle säga att det behövs amerikanska muffinsformar, mina flöt ut över hela plåten... Men gott bidde det ändå :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.