Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och pestosoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kalorisnål och värmande soppa. 422 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjolöken i skivor, fänkålen i tärningar och potatisen i bitar. Bryt buketter av broccolin och skär torsken i bitar.
  2. Fräs purjolök och fänkål i olja i en gryta. Tillsätt potatis, vatten, buljongtärningar och timjan. Låt koka i 10 minuter.
  3. Tillsätt broccoli och pesto, koka soppan tills brccolin är färdig. Lägg i fisken och låt den sjuda med ca 5 minuter.
  4. Servera soppan med grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.