Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och potatisgratäng

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En lyxigare fiskgratäng för vardagen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och pressa vitlöken och stek i lite smör. Lägg i tomatpuré, chilisås, matlagningsvin, matlagningsgrädde och crème fraiche. Hacka tomaterna i små bitar och lägg i såsen. Låt koka en stund och smaka av med salt, svartpeppar och citronpeppar.
  2. Smörj en ugnssäker form med smör. Dela fiskblocket i skivor och lägg i mitten. Skala och dela potatisen i skivor och lägg runt om. Krydda med salt, svartpeppar och citronpeppar.
  3. Håll såsen över fisken och potatisen och gratinera i 35 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.