Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och skaldjurspaté

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Passande rätt på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär fisken i bitar. Kör fisk, salt och peppar i en matberedare till en slät färs. Tillsätt juice, tomatpuré, potatismjöl, ägg och crème fraiche, lite i taget. Hacka räkorna eller havskräftstjärtarna grovt och rör ner dem.
  3. Häll smeten i en smord avlång form (ca 1½ l). Grädda i ugnen ca 1 timme. Ta ut patén och låt den stå ca 15 minuter innan den stjälps upp.
  4. Servera patén varm eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.