Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädermarinerade pilgrimsmusslor med örtolja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Flädersaften skapar en spännande smakbrytning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med örtoljan. Mixa samtliga ingredienser. Ställ kallt.
  2. Rör ihop marinaden till musslorna. Krydda med salt och peppar.
  3. Låt musslorna ligga i marinaden, kylskåpskallt, ett par timmar.
  4. Grilla musslorna på en mycket het grill, ca 2 minuter per sida. Servera med örtolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.