Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilélåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Har inte provat men det låter gott!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa, skiva och fräs fläskfilén.Krydda med salt och peppar. Skiva den färska ananasen i centimeterlånga skivor och skär bort stocken i mitten. Dela champinjonerna med förslagsvis en äggskärare och fräs dem gyllenbruna. Blanda champinjonsoppan med gräddmjölken. Tillsätt cayennepeppar,smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor. Rör om. Smörj en eldfast form. Lägg ananasen i botten, därefter fläskfilén och toppa med champinjonerna. Dofta curryn över. Häll över såsen. Sätt i ugn på 250°C i cirka 30 minuter. Servera med ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.