Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superenkel och jättegod festrätt eller vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Blanda samman crème fraiche med fransk senap, vitt vin, honung, salt och vitpeppar. Lägg laxfilén i en ugnssäker form. Bred över crème fraicheblandningen. Tillaga i ugn cirka 20 min.
  3. Servera laxen med vildris eller pressad potatis och frästa wokgrönsaker.
  4. Tips! Bör använda 34% CF, blir vattnig sås med lätt CF.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 7 september 2008

    Det var verkligen en lättgjord och mycket god rätt det här! Laxen blev saftig och god. Jag hade hälften 34% och resten lätt cremefraiche, det gick bra! /Bodil

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.