Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frossarens chokladdröm

 
Skriv ut

En god tårta som faller alla chokladälskare i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt övriga ingredienser och häll smeten i en smord form med avtagbar botten. Klä gärna formen med ugnsfolie.
  2. Grädda kakan 20-25 minuter i 175 grader mitt i ugnen. Se om den är färdig genom att sticka en provnål i den, det ska inte fastna smet på den.
  3. När kakan är färdiggräddad och har svalnat, dela den i två delar så att det blir två bottnar.
  4. Blanda ingredienserna till fyllningen och bred den mellan de två bottnarna.
  5. Vispa grädden och bred över tårtan. Skiva kiwi och vindruvor och lägg på grädden tillsammans med mandarinklyftorna. Smält blockchokladen i vattenbad och ringla den på ett bakplåtspapper. Bryt chokladen i mindre bitar när den har stelnat och ställ ner bitarna i grädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.