Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate dream med bärcoulis och glass

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Din Chokladdröm? Provabaka!! och smaka!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp upp påsen med Maizena Chocolate Dream och fördela smeten i en springform. Grädda kakan enligt anvisningarna på påsen. Låt den svalna på ett galler.
  2. Vispa ihop smöret med florsockret och tillsätt den smälta chokladen. Om man vill ha en mer krämig konsistens kan man tillsätta ett par skedar mjölk.
  3. Bred på 2/3 av cremen längs kakans sidor och fördela mandelspånen utanpå cremen.
  4. Lägg resten av cremen i en spritspåse med stjärntyll och dekorera kakan.
  5. Bärcoulis: Mixa 300 g hallon med florsockret. Sila genom finmaskig sil. Blanda ner hela bär inför serveringen.
  6. Servera med glass och bärcoulis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.