Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk chokladdröm

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 4 timmar 35 minuter
Skriv ut

Härligt god kaka som förknippas med karibien

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 °. Klä en långpanna, ca. 25x35 cm, med bakplåtpapper.
  2. Smält smöret och choklden i en kastrull. Låt svalna.
  3. Vispa ägg, socker salt och vaniljsocker vitt och pösigt. Riv skalet från limen och blanda med äggsmeten. Vänd ner chokladsmöret. Sikta i mjölet blandat med bakpulvret och rör ihop med smeten.
  4. Fyll formen. Hacka den vita chokladen och strö över tillsammans med den rivna kokosen och mandelspån.
  5. Baka mitt i ugnen i 25 min. Låt kakan svalna och kyl den sedan fram till serveringen. Vispad grädde är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.