Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frozen yoghurt med hallonpulver

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 4 timmar 5 minuter
Skriv ut

Så himla smaskigt det blev! Det här blir en sommarfavorit för hela familjen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ner hallonpulver och halloncrunch i den turkiska yoghurten.
  2. Tillsätt steviadroppar eller florsocker efter behag. Rör kraftigt så allt blandar sig ordentligt. Ställ i frysen.
  3. Låt stå ca 3,5-4 timmar.
  4. Fördelen med att använda bärpulver istället för färska bär är att man slipper iskristallerna man annars kan få.
  5. Därför blir den så där härligt krämig så att den nästan känns förbjudet god... Hallonpulver och halloncrunch hittade jag på www.immun.se

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.