Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukostbullar med yoghurt

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Goda frukostbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret och blanda ner yoghurten fingervarmt. Häll blandningen över jästen och rör om till jästen löst sig.
  2. Tillsätt honung, salt och ägget. Rör om. Häll i mjölet knåda till en deg. Jäs övertäckt i 30 minuter.
  3. Dela degen i 24 bitar som du rullar till runda bullar. Lägg dem på bakplåtspapper jäs 30 minuter. Pensla med ägg strö över vallmofrön. Grädda mitt i ugnen 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.