Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig senapssås

 
Skriv ut

Gör hela satsen med sås och frys det som blir över till nästa gång. God att servera till grillad fisk, kyckling och tunna kasslerkotletter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Skala, kärna ur och fintärna frukterna. Fräs först löken ett ögonblick i olja i en kastrull. Lägg ner frukterna och rör om. Tillsätt vin, buljong (vin kan eventuellt ersättas med bara buljong), lime och senap. Koka utan lock tills frukterna är mjuka, cirka 10 minuter.
  2. Mixa allt till en slät sås och smaka av med salt. Såsen kan serveras varm eller kall.
  3. God att servera till grillad fisk, kyckling och tunna kasslerkotletter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.