Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad i kardemumma och rooibostemarinad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rooibosbusken växer inte någon annanstans än i Cedarbergen i Sydafrika där kombinationen av sandjord och klimat är de bästa. Khoisanfolket, Sydafrikas urbefolkning utvecklade jäsningsproceduren av rooibosbuskens bark som ger rooibos sin speciella milda smak och vackra röda färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och låt Rooibosteet dra ett par minuter, tillsätt kardemummakärnor.
  2. Hacka frukten och häll över det varma teet med kardemumma, låt dra ytterligare ett par minuter.
  3. Servera i glas med sked.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.