Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frutti di mare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i oljan. Tillsätt sardeller, salvia och vin eller buljong och låt sjuda ett par minuter.
  2. Låt tomaterna rinna av lite och lägg i dem och laxbitarna och sjud ytterligare 3-4 minuter. Rör försiktigt i musslor utan spad och räkor och låt allt bli genomvarmt.
  3. Smaka av med salt och peppar och strö över persilja.
  4. Servera med nykokt pasta och eventuellt mjukt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.