Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst limetårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Fräsch och somrig!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassa. Dela äggen. Rör ned äggvitorna i mandelmassan. Häll smeten i en smord bröad form, med löstagbar kant, 24 cm i dm. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 25 min. Kakan ska kallna. Vispa grädde hårt. Vispa ner rivet limeskal och limesaft. Vispa ner florsocker och äggulor. Bred gräddblandningen över kakan i formen. Frys i minst fyra timmar. Ta fram kakan minst 30 min före servering. Garnera ex med tunna limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.