Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fläskfilé med tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Putsa filén fri från fett och hinnor. Skär sedan upp filén som om du vecklade upp en rulltårta. Hacka örtkryddorna fint. Bred ut senapen över köttplattan och strö över örtkryddorna. Rulla ihop filén och bind upp den med bomullstråd eller fäst skarven med tandpetare.Grilla filén på medelavstånd från glöden i sammanlagt 20-25 minuter. Vänd filén regelbundet. Ta bort bomullstråden eller tandpetarna och skär filén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt och peppar.

Ingredienser

Instruktioner

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.