1. Potatis: Skala och skär potatisen i cm-stora bitar. Lägg
den i en kastrull. Rör ut senap i matlagningsgrädden och
blanda ner i potatisen. Tillsätt salt och peppar. Låt koka på svag värme tills potatisen är mjuk ca 12 min.
2. Bred senap på lövbiffskivorna och strö på kapris. Vik ihop på mitten. Strö på salt och peppar.
Stek lövbiffen i smör i het stekpanna ca 1 minut på varje
sida. Häll på vattnet och låt koka ihop ca 1 minut.
3. Servera senapspotatisen genast med stekt lövbiff och
sockerärter.
Följde inte receptet till fullo, men Gud så gott!
Hade inte med kapris och tog inte heller med senap i potatisen men allt blev ändå helt i vår smak. Full pott med poäng.
/kram Bappi
Ps Potatisen blev så krämig med vispgrädde :-)
Följde inte receptet till fullo, men Gud så gott! Hade inte med kapris och tog inte heller med senap i potatisen men allt blev ändå helt i vår smak. Full pott med poäng. /kram Bappi Ps Potatisen blev så krämig med vispgrädde :-)