Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda lövbiffar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här är en god lövbiff fylld med ädelost, rödlök och senap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen eller råstek den i tärningar. Fräs löken i lite margarin några minuter. Låt den svalna. Riv ädelosten. Blanda ädelost, lök och senap.
  2. Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Fördela fyllningen på skivorna. Vik varje lövbiff dubbel och fäst med en tandpetare.
  3. Stek biffarna i margarin i en stekpanna ca 1 ½ minut på varje sida. Salta och peppra. Häll på lite vatten och gärna en msk soja. Servera biffarna med kokt eller råstekt potatis, ärtor och gelé.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bodilla 25 juni 2008

    Smaskens!! Vi hade gräddsås och färskpotatis till, det var också gott!

  • farmoringer 2 december 2010

    Det här var gott. Jag serverade med gräddkokt tärnad potatis.. Tack för ett bra recept./ Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.