- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Här är en god lövbiff fylld med ädelost, rödlök och senap.
Instruktioner
- Koka potatisen eller råstek den i tärningar. Fräs löken i lite margarin några minuter. Låt den svalna. Riv ädelosten. Blanda ädelost, lök och senap.
- Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Fördela fyllningen på skivorna. Vik varje lövbiff dubbel och fäst med en tandpetare.
- Stek biffarna i margarin i en stekpanna ca 1 ½ minut på varje sida. Salta och peppra. Häll på lite vatten och gärna en msk soja. Servera biffarna med kokt eller råstekt potatis, ärtor och gelé.
Publicerat den
24 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Smaskens!! Vi hade gräddsås och färskpotatis till, det var också gott!
Det här var gott. Jag serverade med gräddkokt tärnad potatis.. Tack för ett bra recept./ Inger