Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda söndagsgrytan

 
Skriv ut

Servera med ris eller pressad potatis samt sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i tjocka skivor som bultas lätt med handen. Skär korven i skivor och bryn utan fett. Ta sedan upp korven och lägg den åt sidan.
  2. Bryn köttet, strö över salt, peppar och mejram. Dofta över mjöl och rör om. Tillsätt syltlöken (spar spadet), oliverna som delats på mitten, hackade gurkan, soltorkade tomaterna samt paprika. Slå över grädden, rör om, koka upp och lägg i korven. Sjud i 10 minuter.
  3. Smaka av och krydda med lite syltlöksspad. Servera med ris eller pressad potatis samt sallad.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.