Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gotländska lammfärsbullar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lammsmäck, kallas de också, mina är lite annorlunda och ack så goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Låt dinkeln svälla i vattnet. Blanda alla ingredienser. Forma 12 bullar som du sen steker i smör i stekpanna, stek dem så att de får fin färg. Låt dem efter steka färdigt i ugnen 200 grader.
  2. Severa med klyftpotatis eller potatismos, små grönaärtor och lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.