Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grape- och vindruvsdryck

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott och nyttigt i stället för juice. Förbered druvor och grapefrukt men mixa och sila drycken strax före servering så behåller den sin fina gröna färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg druvor och grapefrukt i kylskåpet i god tid eftersom soppan smakar bäst iskall.
  2. Skala en fjärdedel av druvorna och skär dem i halvor. Dessa ska läggas i soppan.
  3. Skär skalen av grapefrukterna så allt det vita tas bort. Skär grapefrukterna i skinnfria klyftor och kyl dem tillsammans med druvorna. Hacka myntan fint.
  4. Strax före servering fördelas de halverade druvorna i glas eller små skålar. Kör grapefrukt och druvor i en juicecentrifug eller i en mixer och sila. Rör ner socker och häll upp i glasen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.