Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad hälleflundra med fetaostfylld tomatbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En god och mycket omtyckt fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till fetaoströran och smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
  2. Dela tomaterna i halvor och gröp ur tomatköttet som du sedan fyller med röran.
  3. Salta och peppra litet på fisken och bryn den sedan i stekpanna på bägge sidorna (högst 1 min/sida), så den får lite fin färg. Lägg fiskbitarna på en plåt (gärna med bakplåtspapper) lägg på de fyllda tomathalvorna försiktigt. Så här långt kan du förbereda innan gästerna kommer. Gratinera ca 10 min i 225 grader.
  4. Servera på varma tallrikar och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.