Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad mandellax allt-i-ett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det är så behändigt med mat där allt blir klart samtidigt . Grönsaker, potatis och fisk tillsammans, kan det bli enklare?

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Smörj formen. Lägg fisken i formen. Finhacka persiljan och blanda den med ost och flagad mandel. Lägg blandningen på fisken. Skala och klyfta potatis. Hacka rödlöken, strimla morötterna och paprikorna fint. Lägg potatis, morötter, paprikor och lök runt om fisken i formen. Peppra och salta. Gratinera i 25 min. Under tiden grovhackas rucola som när rätten är färdig blandas ner med grönsakerna runt fisken. Strö räkorna överst. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 12 januari 2012

    Tack för ett bra recept.....Blev jättegott.. Jag smorde min form med olivolja smaksatt med citron. Kryddade laxen med lite citronpeppar. Sen tycker jag inte om persilja så jag blandade dill, västerbottensost och flagad mandel.....Salladen hoppade jag över sedan...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.