Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad räklandgång

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod varm smörgås med smak av räkor och sparris.

Ingredienser

Instruktioner

Bred smör på landgångarna. Skiva äggen och skala räkorna. Lägg äggen och räkorna på bröden. Lägg på sparris. Vispa äggvitorna till hårt skum och rör försiktigt ner majonnäs, kryddor och klippt dill. Bred blandningen överst och gratinera högt i ugnen 225° ca. 10 min eller tills dom fått fin färg. Garnera med rom och dillkvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LEDIVO 28 oktober 2009

    Gott när du vill ha en varm landgång och gillar räkor. Betyget blev 4.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.