Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad Rödspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra fisken och lägg den i en smord ugnspanna. Häll över vinet och täck med dubbelt smörpapper. Stek i ugn 225 grader ca 12 minuter. Finhacka räkor och champinjoner och smörfräs ca 10 min. Lägg över fisken i ett gratängfat och fördela fräset över. Fräs smöret och mjölet, späd med hummersoppan /direkt ur burken) och ev silat spad från fisken till en tjock stuvning. som får koka ca 5 min. Vispa grädden tjockt och blanda ner i stuvningen strax före gratineringen. Smaka av och häll över fisken. Gratinera i ugn 275 grader ca 10-15 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.